Zaproszenie na konferencję „Szlak kulinarny jako markowy produkt turystyczny”

Podlaski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Szepietowie ma zaszczyt zaprosić
do udziału w konferencji
„Szlak kulinarny jako markowy produkt turystyczny”,
która odbędzie się w dniu 27 października 2017 r.
w Folwarku Nadawki w Wasilkowie przy ul. Nadawki 23.
Początek o godz. 10:00.
Konferencja ta jest elementem operacji „Partnerstwo szansą na rozwój lokalnego produktu tradycyjnego”, a jej celem jest promowanie idei szlaków kulinarnych.
Ramowy program konferencji:
10:00 Rejestracja uczestników
10.15 Powitanie gości i wprowadzenie
11.00 Korzyści płynące z przynależności do Szlaku Kulinarnego - Hubert Gonera – Landbrand
11:45 Szlak Kulinarny jako narzędzie promocyjne i marketingowe - Hubert Gonera - Landbrand
12.30 Przerwa kawowa + zimny bufet
13.00 Szlak jako markowy produkt turystyczny województwa - Hubert Gonera - Lanbrand
13.45 Działanie „Współpraca” PROW 2014-20 - Katarzyna Koc – Karwowska – broker innowacji, PODR w Szepietowie
14.15 Dyskusja
Uprzejmie prosimy o przekazanie kart zgłoszenia uczestnictwa do 24 października 2017 r. na adres e-mail: jrzaca@odr-szepietowo.plTen adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. . Więcej informacji: 86 275 89 27.
fund
Załączniki:
Konferencja Podlaski Szlak Kulinarny
Podlaski Szlak Kulinarny - karta zgłoszeniowa

 

Opublikowano: 2017-10-20

Wydrukuj